Doradztwo organizacyjne w przedsiebiorstwie przemyslowym. - Zbichorski, Z.
Kedy a prečo sa používa poradenská služba? Aké podmienky treba zaistiť pre účinnú a efektívnu poradenskú službu? Povinnosti poradenskej služby. Organizácia poradenskej činnosti v podniku. Výskum konzultačného procesu. Stanovenie podmienok spolupráce. Algoritmus riešenia problému. Ako môže konzultant pomáhať pri riešení problému?