Fernseh-Werbung. Quantitative Werbe-Wirksamkeit bei den Privaten führt zu hohen Wachstumsraten. - Tostmann, T.
Prostriedky vynaložené v SRN na televíznu reklamu v r. 1990. Nasadenie televíznej reklamy pre cieľové skupiny a branže, ktoré sa predtým v televízii neobjavili. Perspektívne uplatnenie priamych kontaktov so spotrebiteľmi prostredníctvom telefón-marketingu.