Podnikové poradenstvo - aktuálna služba pre poľnohospodárov. - Kretter, Anton
Pomoc pri riešení problémov, ďalšie vzdelávanie a poskytovanie informácií ako okruh služieb, ktoré môže poskytovať podnikové poradenstvo poľnohospodárom. Využívanie špecializovaných oblastí služieb poradenskej činnosti v rámci pracovných procesov, realizácie investičných zámerov, managementu a marketingu.