Tradičně i nově v obchodním podnikání Vítkovic. - Blažej, D.
Charakteristika a výrobný program hutnícko-strojárskeho komplexu Vítkovice. Exportná výkonnosť v roku 1990 a problémy exportu po rozpade RVHP. Spolupráca s veľkými podnikmi v krajinách ES a USA. Orientácia podniku na nové výrobné programy v oblasti strojárstva.