Co čeká územní plánování v České republice. - Gajda, M.
Diskusný príspevok k problematike súčasného postavenia územného plánovania. Skúsenosti s vymedzením územného plánovania v niektorých západných krajinách. Kritické pohľady na nový systém komplexného plánovania priestorového rozvoja v ČR. Odporúčania na riešenie súčasného stavu.