Hodnocení a oceňování zeleně. - Jarnot, O.T
Posudzovanie jednotlivých metód oceňovania zelene (nórska, americká, švajčiarska, kanadská, holandská a i.). Doterajšia prax oceňovania zelene v ČR (posudzovanie cenových vestníkov a vládnych nariadení). Legislatívne problémy oceňovania zelene.