Mehr Freiräume für Frauen. - Spitthöfer, M.
Poznatky o defenzívnom správaní sa žien vo verejných priestoroch. Faktory ovplyvňujúce slobodu pohybu žien pri využívaní voľného času. Posudzovanie rozdielov podľa špecifík pohlavia. Využitie voľných priestorov v mestách (parky, ihriská, športové plochy) ženami. Kvalitatívne aspekty mestskej zelene. Opatrenia zamerané na uľahčenie práce žien.