Schadstoffemissionen des Strassenverkehrs. Modellanalysen und planerische Konsequenzen. - Schmitz, S.
Modelový prístup k analýze emisií škodlivín v doprave v priestorovom priereze 328 okresov a okresných miest v SRN. Možnosti včasného zisťovania problémových regiónov pomocou modelu a analýzy účinnosti opatrení a dlhodobého sledovania emisnej situácie vrátane kontroly účinnosti realizovaných opatrení.