Städtebauliche Dorferneuerung. - Dehne, P.
Začlenenie urbanistickej obnovy obcí a častí obcí do programu experimentálnej výstavby bytov a miest. Formulovanie výberovej školy modelových zámerov. Obsah a ciele inovačných a bežných modelových zámerov. Zhodnotenie čiastkových modelových zámerov a ich použitie v politickej poradenskej činnosti na miestnej úrovni.