Städtebauliche Qualitäten im Wohnungsneubau - umweltschonende Anforderungen, beschleunigte Verfahren. - Fuhrich, M.
Analýza stratégií zabezpečenia kvality výstavby miest z hľadiska životného prostredia. Hodnotenie programu experimentálnej výstavby bytov a miest - náklady, úspory plôch na výstavbu. Finančné, personálne a inštitucionálne otázky kvality výstavby miest. Plánovanie a výstavba nových obytných území a existujúcich obytných sídiel.