Experimentelle Forschung im Wohnungs- und Städtebau als Methode der Wissenschaftlichen Politikberatung. - Fuhrlich, M.
Zhodnotenie experimentálneho výskumu bytovej výstavby a rozvoja miest v porovnaní s minulými programami. Jednotlivé fázy výskumných riešení (prípravná, realizačná, vyhodnocovacia) a hlavné úlohy začlenené do jednotlivých fáz. Možnosti realizácie zámerov modelov v praxi.