New product development among small industrial firms: a comparative assessment of the role of technical service linkages in Toronto and Buffalo. - Macpherson, A.
Porovnanie inovačnej činnosti a charakteristika vonkajších väzieb malých priemyselných podnikov na príklade Toronta a Buffala. Význam činnosti technických poradcov vo výrobných službách pri vývoji nových výrobkov v malých podnikoch. Pozitívne vzťahy medzi inováciami a škálou, podstatou a geografickým rozšírením využívania vonkajších služieb. Ideálna sieť podpory výrobných služieb pre inovácie.