Technicko-hospodářské normy zemědělské prvovýroby. - Patřičný, V.
Druhy, tvary a formy technicko-hospodárskych noriem uplatňovaných v poľnohospodárskej prvovýrobe, ktoré rozoznáva ekonomická teória i prax. Rozlišovacie hľadiská elementárnych technicko-hospodárskych noriem. Nutnosť existencie časove aktuálnych a objektívne merateľných technicko-hospodárskych noriem.