Aplikace logistiky oběhových procesů v managementu APK. - Řezníček, B.
Vymedzenie podstaty a cieľov logistiky. Vývoj logistického systému obehových procesov v APK. Algoritmus racionálneho riešenia obehových procesov. Progresívne prepravné systémy a nutnosť ich integrácie.