Avances del Programa Nacional de Solidaridad. - Rojas Gutiérrez, C.
Mexický národný program solidarity s chudobnou časťou mexického obyvateľstva tvorenou predovšetkým Indiánmi (cca 40 mil.) - zámery a ciele. Rovnosť v získavaní pracovných príležitostí a sociálna spravodlivosť. Dôraz na sociálny rozvoj. Program solidarity v infraštruktúre, zdravotníctve, školstve, elektrifikácii atď. Fondy pre indiánske komunity. Formy práce solidarity.