Zvýšení státního vyrovnávacího příspěvku některým občanům. - Břeská, N.
Zmeny, ku ktorým došlo pri poskytovaní štátneho vyrovnávacieho príspevku od 1. júla 1991 sociálne najslabším vrstvám obyvateľstva. Vyplácanie príspevku osobám s nezaopatreným dieťaťom. Vyplácanie rozdielov vo výške vyrovnávacieho príplatku za mesiace máj a jún.