Seminaria na temat przeksztalcen wlasnosciowych przedsiebiorstw. - Wiankowski, S.
O seminároch v Ústave pre organizáciu strojárskeho priemyslu o premenách vlastníctva. Hlavné témy seminárov: úloha držby vrátane leasingu, úlohy pracovníkov po privatizácií, privatizácia ako prvok politiky štátu, privatizácia fabriky "Polifarb" v poľskom Tešíne.