Wlasnosc panstwowa w Japonii. - Mlodawska, J.
Charakteristika štátneho vlastníctva v Japonsku. Činnosti podliehajúce regulácii štátu. Fiškálne zretele štátneho vlastníctva. Štátne podniky a ich organizačné formy. Cenová kontrola je hlavnou úlohou kontroly. Význam čisto štátneho sektora nie je veľký. Význam nepriamej sféry.