Metodologični vaprosi na izmervaneto na strukturni efekti. - Gatev, K.
Uvedenie indexu úhrnného štruktúrneho efektu a troch štruktúrnych podindexov merajúcich vplyv zmien štruktúry výroby. V súlade so štruktúrnymi podindexami sa formulujú tri stupne (bloky) analýzy a modely additívnej analýzy vyvodené z multiplikačného modelu v súlade s počtom štruktúrnych komponentov.