CASE - efektívne projektovanie informačných systémov. - Rabenseifer, A.
Miesto CASE pri tvorbe a prevádzkovaní informačných systémov. Prostriedky CASE pre zvýšenie produktivity programátora, pre podporu rozvoja systému a metodológie vývoja systému. Okruhy aplikácie technológie CASE. Trh produktov CASE. Výber a implementácia produktu CASE.