Fejezetek az információ közgazdaságtanábol. A kontraszelekció. 2. - Vincze, J.
Informačné systémy v rôznych oblastiach hospodárstva. Význam kontraselekcie v efektívnosti informácií. Príklady najmä z oblasti kontroly, poisťovníctva, trhu práce, úverových zmlúv, investícií v akciových spoločnostiach, v privatizácii. Patologické javy a pravdepodobnosť v selekcii informácií. Technické otázky selekcie informácií a ekonomická návratnosť nákladov na informácie.