Několik poznámek k marketingu informačních systémů. - Tenzer, O.
Stav ekonomických systémov dát, ekonomických informácií a ich komunikácie na trhu a špecifickosť ekonomických informácií z hľadiska marketingu. Vývoj zdrojov informácií. Potreba iného spracovania informácií pre riadenie. Koncepcia TOPS pre riadenie a rozhodovanie. Marketingová analýza informačných systémov. Informácie o informáciách.