Gospodarowanie zasobami ludzkimi w przedsiebiorstwie. - Tymowski, Janusz
Obsah pojmu hospodárenie s ľudskými zdrojmi. Poznatky kanadských podnikov. Plánovanie a výber pracovníkov. Pracovné posudky zamestnancov. Školenie a zdokonaľovanie. Odchod pracovníkov z podnikov.