Motivace pracovníků a nábor v podnicích. - Stýblo, Jiří
Obsah dlhodobého programu motivácie pracovníkov podniku. Tri etapy motivačného programu (analýza motivačnej štruktúry, formulácia cieľov stabilizačného programu, vytvorenie modelu stabilizácie a motivácie). Stabilizačné faktory. Rozbory fluktuácie. Motivačný program.