Indeksacija dochodov na osnove potrebitel'skoj korzinki. - Pogosov, I.
Možnosť využitia spotrebných cien na korekciu príjmov. Rozdiel spotrebných cien a indexu životných nákladov. Zohľadnenie rôznej úrovne sociálno-ekonomických skupín pri indexácii cien. Existenčné a životné minimum. Dôchodcovia a metódy indexácie.