Intermetropolitan wage disparities and industrial change. - Angel, D.P
Charakter zmien v regionálnej štruktúre miezd v priebehu nedávnej reštrukturalizácie ekonomiky a zamestnanosti v USA. Pokus o zníženie priamych mzdových nákladov. Tendencia rastu intraregionálnych rozdielov v mzdách odrážajúcich dopad reštrukturalizácie v rámci regiónov. Nominálne a reálne hodinové mzdy podľa regiónov.