Nová úprava překážek v práci na straně pracovníka. - Šustová, A.
Nová úprava prekážok v práci z dôvodov iných úkonov v obecnom záujme a prekážok z dôležitých osobných dôvodov. Zmeny v obsahu a vymedzení verejných funkcií a občianskych povinností. Iné úkony v obecnom záujme s náhradou mzdy. Refundácia vyplatenej náhrady mzdy. Zvýšenie nárokov v kolektívnych zmluvách. Prekážky z dôležitých osobných dôvodov.