Postavení a úloha tripartitní skupiny pro otázky mzdové a príjmové politiky v procesu liberalizace mezd. - Hajný, J.
Nutnosť radikálneho obmedzenia zásahov štátu do oblasti podnikania. Vytváranie priaznivej klímy pre uplatnenie stimulačnej funkcie mzdy. Tvorba tripartitnej skupiny pre otázky mzdovej a príjmovej politiky, jej činnosť a koncepčné zámery.