Problemy naučnych i inženernych kollektivov. - Puzynja, K.
Problémy odmeňovania pracovníkov vedy a konštrukcie a ich zvýšená migrácia. Zameranosť a obsah tematického plánu vedeckých pracovnísk v podmienkach trhu. Forma priamych zmlúv s podnikmi. Problém privatizácie veľkých vedecko-technických firiem. Zmluvné ceny na vedecko-technickú produkciu.