Rehabilitace a důchody. 2. - Voříšek, V.
Ustanovenie zákona č.87/1991 Zb. o mimosúdnych rehabilitáciách, ktoré sa dotýkajú dôchodkových nárokov. Neplatnosť právnych úkonov, ku ktorým došlo pri ukončení pracovného alebo služobného pomeru z dôvodov politickej perzekúcie. Spôsob zvýšenia zárobku pre účely vymerania dôchodku.