Programy zaměstnanosti. - Crha, M.
Všeobecná charakteristika programu zamestnanosti. Zahraničné skúsenosti s programami zamestnanosti. Špecifickosť situácie v ČSFR. Etapy zostavovania programov zamestnanosti (poznanie situácie, návrh opatrení a ich realizácia). Organizačné zabezpečenie vypracovania podnikového programu. Úlohy na úrovni organizácie a oblasti. Opatrenia a právomoc organizácií a oblastí.