Upravlenije trudom v gosudarstvennom sektore ekonomiki. - Krjukov, V.
Formovanie a využitie pracovných zdrojov v jednotlivých regiónoch ZSSR. Potreba tvorby štátnych programov zamestnanosti, finančné krytie ich realizácie. Sociálne istoty pri strate práce. Pokles pracovnej disciplíny a straty pracovného času. Podmienky práce pre riadiacich pracovníkov.