Vývoj zaměstnanosti a mezd v ČSFR v 1. čtvrtletí 1991. - Dittrich, Pavel
Zrýchlenie poklesu zamestnanosti v štátnom a družstevnom sektore národného hospodárstva v I. štvrťroku 1991. Neumiestnení uchádzači o zamestnanie a voľné pracovné miesta k 31.3.1991. Počty a priemerné mzdy pracovníkov v hlavných sektoroch v I. štvrťroku 1991.