Nový právní předpis o poskytování odstupného. - Kahle, B.
Výklad novely zákona Federálneho zhromaždenia ČSFR zo dňa 14. mája 1991 č.1991 Zb. o odstupnom poskytovanom pri skončení pracovného pomeru. Okruh pracovníkov, na ktorých sa zákon vzťahuje. Výška odstupného, ktoré prináleží uvoľnenému pracovníkovi. Možnosť rozšíriť základný nárok v kolektívnej zmluve.