Oceňování půdy a ceny půdy ve Spolkové republice Německo. - Kindler, R.
Rozdiely v systémoch oceňovania pôdy v starých a nových spolkových krajinách SRN. Absencia trhového mechanizmu ako nevýhoda systému oceňovania pôdy v plánovanom hospodárstve. Orientačný rámec pre ceny pôdy v nových spolkových krajinách.