Pôdoznalecké a ekonomické informácie pre hodnotenie pôd v rámci novej pozemkovej reformy. - Linkeš, V.
Dostatok objektívnych a detailných pôdoznaleckých a ekologických podkladov, ktorými disponuje ČSFR. Fondy údajov, ktoré sú súčasťou pôdoznaleckých a ekologických informácií. Stav poľnohospodárskeho pôdneho fondu v SR.