kisvállalkozók társadalmi összetétele. - Kuczi, T.
Rozbor sociálnej skladby malých podnikateľov v Maďarsku. Podnikateľ a jeho rodinné zázemie, generačné otázky o spôsobe podnikania. Veková štruktúra, vzdelanie, predchádzajúce povolanie. Podnikanie rodičov, prarodičov, finančné pomery. História podnikania v Maďarsku, návrat k tradíciám. Podpora malých podnikateľov štátom. Poctivosť podnikateľa, umenie získať stálych zákazníkov.