nonprofit elméletek tanulságai és a nonprofit gyakorlat lehetöségei Magyarországon. - Kuti, É.
Postavenie neprofitujúcich podnikov a organizácií v spoločnosti. Vyrovnanie konkurencieschopnosti, uspokojenie služieb obyvateľstvu. Odvetvia, kde neprofitovanie je zákonom trhového hospodárstva. Možnosti aplikácie neprofitujúcich podnikov v Maďarsku v súčasnej ekonomickej situácii.