Co je drobné podnikání? - Konečná, M.
Nezastupiteľnosť drobného podnikania v trhovej ekonomike. Definovanie drobného podnikania. Vysvetlenie pojmov: živnostenský podnik, malý priemyselný podnik, podnik v oblasti odvetví služieb a obchodu. Hľadiská pre klasifikáciu a rozhodnutie o zaradení medzi malé podniky. Charakteristiky drobných podnikov. Chápanie malých podnikov v ekonomike USA. Výhody a nevýhody malých podnikov.