Znaczenie malych i srednich przedsiebiorstw dla gospodarki niemieckiej. - Hejduk, I.
Rozdelenie podnikov na malé a stredné podľa počtu zamestnancov a podľa obratu. Charakteristika typov podnikov v SRN. Črty podnikania malých, stredných a veľkých podnikov. Z 2 mln podnikov SRN sa 95 perc. zaratúva medzi malé a stredné podniky. Význam týchto podnikov.