Neues Vertrauen schaffen! Markt-Bearbeitung in liberalisierenden RGW-Ländern (9). - Strothmann, K.H
Zlá povesť remeselníckych služieb poskytovaných v bývalej NDR a ostatných bývalých socialistických štátoch za doby totality. Nutnosť získať si dôveru zákazníkov zlepšením služieb a marketingom pomocou remeselníckych komôr.