Problémy chování podnikové sféry včera, dnes a zítra. - Klusoň, Václav
Deskriptívna analýza správania sa podniku a jeho štruktúr v podmienkach fungovania administratívno-direktívneho modelu. Fundované teoretické zdôvodnenie nutnosti systémovej transformácie prikazovacieho modelu na trhovú ekonomiku. Náčrt základných problémov správania sa jednotlivcov a skupín v rámci podniku, riešenie ktorých je nevyhnutné.