burkolt államosítástól a rejtett privatizálásig. A múlt és a jelen tanulságai az ipari szovetkezetekben. - Tellér, Gy
Výrobné družstevníctvo v Maďarsku, jeho historická úloha pri spriemyselňovaní hospodárstva. Vývoj od roku 1948, etapy zoštátňovania a privatizácie družstevnej výroby. Porovnanie s vývojom družstevníctva v niektorých európskych štátoch. Privatizácia a trhové hospodárstvo v družstevníctve.