Perekosy v kooperativnoj dejatel'nosti. - Kogaj, R.
Nerovnaká štruktúra činnosti družstiev podľa regiónov. Nesplnené ciele družstiev v oblasti zamestnanosti, odmeňovaní, vo fungovaní spotrebiteľského trhu a v odvodoch do štátneho rozpočtu. Privilégiá družstiev pri priemyslových podnikoch. Ceny pre družstvá vo veľkoobchode. Tendencia k monopolizácii činností v družstvách a iné deformácie vo fungovaní družstiev.