Sukces spóldzielni hiszpanskich w Mondragonie. - Burbidge, J.L
Autorom článku je anglický konzultant výrobných družstiev Mondragon v kraji Baskov. Ich stručná história. Sedem príčin úspechu týchto výrobných družstiev. Autor odporúča využiť ich skúsenosti vo Veľkej Británii.