Deuda pública interna y estabilidad en México, 1983-1988. - Lasa, A.J
Hypotéza o dôsledkoch a vplyve makroekonomickej politiky v Mexiku v r. 1983-88 na neudržateľný rast štátneho vnútorného dlhu. Overovanie tejto hypotézy na základe analytického modelu. Základné kvartálne štatistiky štátneho dlhu zahraničného a vnútorného 1982-88. Vývoj vzťahu medzi štátnym dlhom a HNP v r. 1982-88.