Dotace v agrárně potravinářském komplexu České republiky za I. pololetí. - Kolaja, F.
Tri nosné programy, do ktorých je sústredená dotačná politika v agrárno-potravinárskom komplexe ČR. Všeobecné podmienky pre priznanie dotácií. Prehľad dotačného systému pre rok 1991. Poznatky z jednotlivých okruhov dotačnej politiky. Rozvojové zámery a útlmové programy v sústave dotačnej politiky.