Programa Nacional de Financiamiento del Desarrollo 1990-1994.
Základné črty Národného progamu financovania rozvoja mexickej ekonomiky na r. 1990-94 vypracovaného ministerstvom financií a publikovaného v decembri 1990. Politika financovania ekonomického rozvoja. Strategický program verejných investícií a modernizácie finančného systému. Úloha mexickej Banky pre zahraničný obchod. Strategické programy nebankových finančných inštitúcií.