Podnikové aspekty daně z přidané hodnoty. Německá praxe. - Kněz, K.
Pokus priblížiť podnikovým pracovníkom a súkromným podnikateľom problematiku zavedenia dane z pridanej hodnoty (DPH) do bežného podnikového života. Základné vlastnosti DPH. Obsah dokladov, na ktorých DPH spočíva, výpočet daňovej povinnosti, nezdaniteľné hodnoty a poznámky o daňovom priznaní.