Corporate finance in the 1990s. - Emerson, E.C
Vzájomné poskytovanie služieb obchodných bánk, poisťovacích spoločností, finančných ústavov, bezpečnostných firiem a ich vstup na vzájomné trhy. Bariéry vstupu nových záujemcov na tento trh. Zmeny potrieb finančných služieb v prípade rastu spoločností.